Wit-Russische zakenmensen zijn van mening dat zakelijk inzicht en communicatie belangrijker zijn dan onderwijs

Om rijk te worden, is volgens vertegenwoordigers van het midden- en kleinbedrijf meer praddpremalntsy, zakelijk inzicht en communicatie nodig. Met minder respect - voorlichting, talent, fatsoen.

Het Centrum voor Privatisering en Management presenteerde de resultaten van een onderzoek naar het midden- en kleinbedrijf: wat is er veranderd na de crisis, wat zijn de waardeoriëntaties in het bedrijfsleven.

Voorstanders van markthervormingen zijn veel meer geworden dan voorstanders van overheidsregulering (78% versus 17%) - dit is de conclusie van IPM-onderzoekers. In de afgelopen jaren hebben kleine en middelgrote bedrijven zich sneller ontwikkeld dan de economie als geheel. Leningen zijn betaalbaarder geworden voor vertegenwoordigers van het midden- en kleinbedrijf.

Echter, het tweede jaar op rij is er een daling in de tevredenheid over het kwalificatieniveau, het opleidingsniveau van zijn werknemers. Het personeel wordt een schaars goed.

Tegelijkertijd kwamen IPM-onderzoekers, die de resultaten van een enquête onder 405-vertegenwoordigers van het midden- en kleinbedrijf analyseerden, tot enkele paradoxale conclusies. De vraag werd gesteld: "Welke kwaliteiten zijn nodig om rijk te worden in Wit-Rusland?"

In de eerste plaats - pradpremalsters, zakelijke grip (71, 6%).

Op de tweede - de beschikbaarheid van de nodige links (52,3%).

Over de derde - werkcapaciteit (51,6%).

De vierde is de geest (45,2).

Op de vijfde - geluk, geluk (38,6).

En slechts 26,6% van de respondenten gelooft dat onderwijs noodzakelijk is om rijkdom te bereiken.

Wat nodig is, is talent, fatsoen, zelfs minder.

6,1% van de respondenten gelooft: om rijk te worden, heb je immoraliteit nodig.

Dasledytsa Daria Urban. Foto Paul Berasneva
Dasledytsa Daria Urban. Foto Paul Berasneva

"Waarden vormen de basis waarop alle activiteit is gebaseerd. We vertrouwen op de waarden die we het belangrijkst vinden, we kiezen de vector van onze activiteit.

We zien dat het bedrijfsleven de voorkeur geeft aan de juiste verbindingen. Bovendien, hoe slechter de economische staat van de onderneming, hoe meer mensen de verbinding kiezen. Hoe beter de economische toestand van de onderneming, hoe minder ondernemers banden kiezen - ze kiezen voor fatsoen, onderwijs, geest.

Hoe succesvoller mensen, hoe meer ze reizen, hoe meer ze kiezen voor morele factoren, "zegt onderzoeker Daria Urban.

svaboda.org

(Totaal aantal keer bekeken: 168 Tijd, 1 bezoeken per dag)

Deel het met je vrienden. Verspreid de liefde
nieuws

Ik ben Olga Spiridonovna Buzova Ik werk in een team op de site HienaLouca.com dat in het Portugees 'gekke hyena' betekent. Vraag niet waarom ze zo'n naam hebben gekozen, kijk beter op hun site, misschien vind je daar het antwoord. En ik heb niets te maken met de beroemde ster "Instograma" en de deelnemer van "Huis 2". Nou, en dat je je niet zou vervelen als je naar onze site kijkt, bekijk de fotogalerij met dezelfde Olga Igorevna Buzovaya. Voorraad Foto Op dezelfde plek vindt u veel interessante feiten.

Gerelateerde artikelen

hoe 0

Laat een bericht achter

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *