Trump en Merkel ontmoeten elkaar van aangezicht tot aangezicht

President Donald Trump en de Duitse kanselier Angela Merkel ontmoet in de marge van de NAVO-top in Brussel om te onderhandelen van aangezicht tot aangezicht. Dit gebeurde slechts een paar uur na Trump Duitsland kritiek omdat de defensie-uitgaven en beschuldigde de Bondsrepubliek Duitsland dat het "palonnіtsay Rusland" omwille van zijn energie-afhankelijkheid van Moskou.

Na de bijeenkomst van 11 juli, vertelde Trump aan verslaggevers dat hij de kosten van defensie van Duitsland en de Nord Stream-2-gaspijpleiding met Rusland aanraakte. Trump drong er ook op aan dat hij "zeer goede" betrekkingen had met de Duitse bondskanselier. Merkel benadrukte dat ze handels- en migratievraagstukken met Trump besprak en dat ze uitkijkt naar toekomstige onderhandelingen met de Amerikaanse president, omdat "we partners zijn".

Aan het begin van de tweedaagse NAVO-top Trump in een confronterende geest, zeggende dat Duitsland een transactie aangaat op de gasleiding - "hen te beschermen tegen Rusland" "Nord Stream 2" met Rusland waard "miljarden dollars" en verwacht dat de Verenigde Staten om Acute gedachtenwisseling vond plaats tijdens een ontbijt met de NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg ochtend 11 juli.

Emanyuel Macron en Donald Trump, juli 11 2018
Emmanuel Macron en Donald Trump, 11 juli 2018

Gesprekken over tête-à-tête tussen Amerikaanse en Franse presidenten Trump en Emanuel Macron vonden ook plaats. Na de gesprekken tussen de twee leiders, werd aan Macron gevraagd of hij het eens was met Trump's mening dat Duitsland een 'Russische palonitor' was geworden. De Franse president zei nee.

Tegelijkertijd zei Trump zelf tijdens een ontmoeting met de Marcon dat hij het "een grote eer vond om lid te zijn" van een Franse collega.

svaboda.org

(Totaal aantal keer bekeken: 160 Tijd, 1 bezoeken per dag)

Deel het met je vrienden. Verspreid de liefde
nieuws

Ik ben Olga Spiridonovna Buzova Ik werk in een team op de site HienaLouca.com dat in het Portugees 'gekke hyena' betekent. Vraag niet waarom ze zo'n naam hebben gekozen, kijk beter op hun site, misschien vind je daar het antwoord. En ik heb niets te maken met de beroemde ster "Instograma" en de deelnemer van "Huis 2". Nou, en dat je je niet zou vervelen als je naar onze site kijkt, bekijk de fotogalerij met dezelfde Olga Igorevna Buzovaya. Voorraad Foto Op dezelfde plek vindt u veel interessante feiten.

Gerelateerde artikelen

hoe 0

Laat een bericht achter

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *