De Brit, die overleefde na de onsuccesvol vergiftigde "Novice", levert bewijs

Drie overleefden, en één zagiblaya: tot nu toe het aantal slachtoffers van de giftige substantie "Nieuwkomer" in het Britse graafschap Ўiltshyr.

Vanwege het feit dat de persoon die vergiftigd "Rookie» 30 juni rond kwam, kan de politie een doorbraak in het onderzoek tevergeefs vergiftigde Sergey en Julia Skrypaloў dat geleden meer voorgedaan dan 4 maanden en is de oorzaak van een scherpe verslechtering van de Russisch-Britse relaties.

10 van juli in het district ziekenhuis Solsbery weer bij bewustzijn 45-jarige inwoner van het nabijgelegen stadje Eymsbery Charles Rowley, die volgens het Britse Ministerie van Defensie van het chemisch laboratorium experts Portal Daўn vergiftigd is "novice". Rowley en zijn metgezel Don Sturgess werd meegenomen naar het ziekenhuis flauwvallen 30 juni. 29 juni ze beiden in Solsbery, waar Sturgess in gostelі voor daklozen woonden, maar brachten de nacht door in de nabijgelegen stad Eymsbery in Rowley appartement. Sturgess gestorven, niet meer bewust, 9 juli.

De politie blokkeerde de straat in Salisbury, waar een gastenverblijf is voor de daklozen, de laatst bekende woning van Don Strage. Volgens de BBC en Sky News hebben politiemannen al kort met Rowley gesproken. Terwijl Scotland Yard officieel niet kan bevestigen dat Rowley en Strage het slachtoffer waren van dezelfde 'novice' die Sergei en Julia Skripali waren.

Sergey en Julia violisten
Sergey en Julia violisten

Volgens het hoofd van de antiterrorisme-eenheid MVD UK Neil Bass basisversie zonder succes vergiftigd Charles Rowley en Don Sturgess is het feit dat zij het slachtoffer van accidentele blootstelling waren naar de "nieuwkomers" die in Solsbery of zijn omgeving bleef na de aanval op Srypaloў. Paar kon de inhoud van het geneesmiddel te nemen (ongeveer Rowley bekend dat hij werd behandeld voor heroïneverslaving).

9 juli, de minister van Defensie van Groot-Brittannië Gývin Wiljamson direct hij beschuldigde Russische autoriteiten in de betrokkenheid bij het incident in Amesbury:

"De realiteit is dat Rusland het Britse land heeft aangevallen, wat heeft geleid tot de dood van een Britse burger."

Voorzitter van het Federatiecomité van de Raad voor Defensie en Veiligheid Victor Bondarev noemde de beschuldiging "absurd", en het hoofd van de Russische delegatie bij de Organisatie voor het verbod op chemische wapens (OPCW) Георгий Каламанаў genoemd rapport-Brittannië', welk werk wordt gedaan in het lab Portal Daўn, en leg uit waarom het land 'te lopen' giftige stoffen "(Portal Daўn laboratorium is ook in Ўіltshyr County voor 10 kilometer van Solsbery en op dezelfde afstand van Eymsbery ).

Chemisch Laboratorium van het ministerie van Defensie om de portal-oude
Chemisch laboratorium van het Ministerie van Defensie van Groot-Brittannië in Portan-Dhan

Russische wetenschapper Vladimir Oleў, een van de makers van de "Novice" говоритDeze garantie voor de veiligheid van de mensen in Solsbery gebied zal moeilijk zijn, zelfs als de politie in staat om te bepalen waar en hoe vergiftigd Charles Rowley en Don Sturgess zal zijn: volgens hem, "bladwijzers" dodelijke stof voorbereid op de moord op Sergei en Julia Skrypaloў, kunnen er meerdere zijn en een Brits echtpaar kon tegen het lijf loopt een van hen.

svaboda.org

(Totaal aantal keer bekeken: 151 Tijd, 1 bezoeken per dag)

Deel het met je vrienden. Verspreid de liefde
nieuws

Ik ben Olga Spiridonovna Buzova Ik werk in een team op de site HienaLouca.com dat in het Portugees 'gekke hyena' betekent. Vraag niet waarom ze zo'n naam hebben gekozen, kijk beter op hun site, misschien vind je daar het antwoord. En ik heb niets te maken met de beroemde ster "Instograma" en de deelnemer van "Huis 2". Nou, en dat je je niet zou vervelen als je naar onze site kijkt, bekijk de fotogalerij met dezelfde Olga Igorevna Buzovaya. Voorraad Foto Op dezelfde plek vindt u veel interessante feiten.

Gerelateerde artikelen

hoe 0

Laat een bericht achter

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *