Ariana Grande-zij BEREMENNA ?!

Geruchten over de roman Ariany Grande en Pit Davison beloofde de hele wereld. Media verwarmt de sfeer van romantiek op effectieve wijze, alsof ze uit een film verslag doet van de zwangerschap van Ariana. Klopt dat? Als het paar een baby verwacht? De zanger zelf antwoordde.

Ariana Grande ZAMUŽ!

Het paar besloot de relatie niet te verbergen, omdat het leven te kort is voor games ... Later werd de verloving aangekondigd - nu onthult de mysterieuze informant dat Ariana zwanger is. Het netwerk ontploft net van reacties!


Ik meen het, je zult de mooiste kinderen ter wereld hebben!

- schreef een fan.

 


Ja, natuurlijk, maar ... een beetje later!

- antwoordde Ariana Grande.

Ariana kondigde later aan dat ze over een paar jaar echt klaar zou zijn, nu wil ze zich op iets anders concentreren.

 

(Totaal aantal keer bekeken: 403 Tijd, 12 bezoeken per dag)

Deel het met je vrienden. Verspreid de liefde
Beroemdheden

Ik ben Olga Spiridonovna Buzova Ik werk in een team op de site HienaLouca.com dat in het Portugees 'gekke hyena' betekent. Vraag niet waarom ze zo'n naam hebben gekozen, kijk beter op hun site, misschien vind je daar het antwoord. En ik heb niets te maken met de beroemde ster "Instograma" en de deelnemer van "Huis 2". Nou, en dat je je niet zou vervelen als je naar onze site kijkt, bekijk de fotogalerij met dezelfde Olga Igorevna Buzovaya. Voorraad Foto Op dezelfde plek vindt u veel interessante feiten.

Gerelateerde artikelen

hoe 0

Laat een bericht achter

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *