Ongebruikelijke striptease van de ballerina Maddie Sparkle (video)

Deze ballerina maakt een ongelooflijk ding op de paal! Maddy Sparkle, de drager van de titel Miss pole dance Australia 2014. Maddy Sparkle's eigen concerten bewijst dat dansen op een paal absoluut geen eenvoudige zaak is. Deze vrouw is een professionele stripper en een meester in haar eigen zaken!

Maddy Sparkl foto
Méddi Sparkl

Gif-afbeelding van trainingen

Maddy Sparkl in de zesde
Méddi Sparkl voor de training
Méddi Sparkl
Professionele striptease van Maddie Sparkle

Bekijk de video en zorg ervoor dat alles niet zo eenvoudig is.

 

(Totaal aantal keer bekeken: 542 Tijd, 13 bezoeken per dag)

Deel het met je vrienden. Verspreid de liefde
Mannenmagazine

Ik ben Olga Spiridonovna Buzova Ik werk in een team op de site HienaLouca.com dat in het Portugees 'gekke hyena' betekent. Vraag niet waarom ze zo'n naam hebben gekozen, kijk beter op hun site, misschien vind je daar het antwoord. En ik heb niets te maken met de beroemde ster "Instograma" en de deelnemer van "Huis 2". Nou, en dat je je niet zou vervelen als je naar onze site kijkt, bekijk de fotogalerij met dezelfde Olga Igorevna Buzovaya. Voorraad Foto Op dezelfde plek vindt u veel interessante feiten.

Gerelateerde artikelen

hoe 1

One Reply to "Ongebruikelijke striptease van de ballerina Maddie Sparkle (video)"

Laat een bericht achter

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *