"Kahanan iku gemeter." Carane dheweke bisa kerja ing rumah sakit Borovlian tanpa dokter kepala

Kebebasan ngobrol karo dokter lan pasien saka salah sijine rumah sakit sing kepengin ditahan ing kerangka kasus "dokter". Andrei Korolkov 20 Juni Andrei Korolkov, kepala dokter saka Rumah Sakit Klinik Wilayah Minsk ing Borovlyany, ditahan minangka bagian saka kampanye anti korupsi. Dheweke dituding nyalahake kantor sajrone tuku peralatan larang. Tumindak pamimpin dokter: "Kabeh dadi dhewe" [...]

Read More & # 8594

Sing maca Nanging, Buku kanggo kula punika delicacy, lan mung aku bisa nemokake iku

Ing judhul "Worth" ing akhir minggu, kita nerbitake jawaban kanggo kuesioner babagan kabiasaan nonton saka Belarusians. 20 pitakonan babagan kelangan kanggo maca sastra cerah. Dina iki, pitakonan pamaca kita dijawab dening wartawan lan penulis Sergei Ostrovets (Sergei Ostrovets). Apa buku sing saiki dibaca? Rampung lan nulis kanggo "Guardian" babagan "Kode Franciscus Skaryna" dening Alexei Shalanda. Lan durung [...]

Read More & # 8594

Belarus lan Estonia. 8 tutul nilai

Saturday, July 21 ing Town Upper ing Minsk bakal liburan "100 Estonia» budaya Estonian - pengunjung bakal njaluk kenalan karo singing, dancing, game, masakan Estonia. Taun iki, Estonia ngrayakake ulang taun 100 kamardikane, nyatakake 24 Februari 1918. Tulisan kontak apa sing dianakake Estonia lan Belarus? Ayo coba dhaptar. 1. Cacah linguistic antiquity Traces saka gotong pengaruh bisa katon, [...]

Read More & # 8594

Bibliografi kolesium Jesuit Polotsk nggambarake edisi unik 500 taun 1774-1829

Novelties edisi lokal lore ing review buku Sabtu saka Merdika. Buku Polotsk Atlantis Mikhail Bautevich. "Knigadruk ing Polotsk (1774-1829)". Polotsk, "Polotsk Lada", 2018 "Aku nggoleki" bintik putih "lan aku nyoba ngisi," - pangandikane sejarawan lokal Mikhail Baotovitch. Seorang insinyur dening pendidikan lan profesi, Mikhail Bautovitch mbantah apa sing ditinggalake saka perhatian para sejarawan profesional. Saka penane teka buku "Wreath [...]

Read More & # 8594

Prison, lanang lan wadon. A zona kebebasan. Ora perlu

Ing seri "Library of Freedom", buku Elena Struve "Prison, man and woman. Carane padha njagong ing Belarus modern ". Kita nerbitake pecahan buku iki. Dina iki bagean "Zona Kebebasan": Saka pakunjaran nganti kebebasan: apa, cara lan ngendi. Supaya ora dadi wong sing ora duwe omah. "Iku luwih gampang maneh polisi bali maneh." Ing Belarus, 47% saka wong sing wis didakwa bali menyang panggonan sing nyuda kamardikan. Miturut [...]

Read More & # 8594

Angelique Morgan

Angelica Morgan ing bandara LAX ing Los Angeles

Airport LAX Angelique Morgan ing Los Angeles, 21-7-2018 Waca photo anyar pancen warta free ing scandals selebriti, paparazzi lan mungsuhan karo syuting eksklusif karo kamera sing didhelikake! Deleng crita kita bab lintang sing paling ayu lan Instagram! Foto paling anyar ing swimsuit bikini karo lelungan larang kanggo pesisir lan Salon kaendahan modern ngendi padha nunggu Reporters umum.

Read More & # 8594

Michelle Keegan

Michelle Keegan on Just Eat Food Celebration Fantasy Fusions VIP Launch in London

Michelle Keegan ing Cukup Mangan Food Pahargyan Fantasy Fusions VIP Launch ing Londone21-7-2018 Waca photo anyar pancen free Michelle Keegan, kabar bab scandals selebriti, paparazzi lan mungsuhan karo syuting eksklusif karo kamera sing didhelikake! Deleng crita kita bab lintang sing paling ayu lan Instagram! Foto-foto paling anyar ing swimsuits bikini saka pesisir larang lan kena ing trendi [...]

Read More & # 8594

Charlotte McKinney ing Kindom Summer Soiree ing Hollywood

Charlotte McKinney ing Kindom Summer Soiree ing Hollywood

Charlotte McKinney ing Kindom Summer soiree ing Gollivude21-7-2018 Waca photo anyar pancen warta free ing scandals selebriti, paparazzi lan mungsuhan karo syuting eksklusif karo kamera sing didhelikake! Deleng crita kita bab lintang sing paling ayu lan Instagram! Foto paling anyar ing swimsuit bikini karo lelungan larang kanggo pesisir lan Salon kaendahan modern ngendi padha nunggu Reporters umum.

Read More & # 8594

Molly King (Mollie King) wis teka ing rekaman BBC Studios ing London

Mollie King (Mollie King) teka ing BBC Studios ing London ngrekam 21-7-2018 Waca photo anyar pancen warta free ing scandals selebriti, paparazzi lan mungsuhan karo syuting eksklusif karo kamera sing didhelikake! Deleng crita kita bab lintang sing paling ayu lan Instagram! Foto paling anyar ing swimsuit bikini karo lelungan larang kanggo pesisir lan Salon kaendahan modern ngendi [...]

Read More & # 8594