Dmitriev, Kostusev lan Nikolyuk bab apa Belarusians kudu "tangan kuat"

Kepiye masyarakat Belarusia nangani gagasan "tangan kuat"? Utawa ana perspektif historis kanggo otoritarianisme Belarusia? Apa cepet demokrasi bakal teka ing Belarus sawisé owah-owahan pemerintahan saiki? Iki lan pitakonan liyane ing "Accent Prague" dibahas dening sosiolog Sergei Nikolyuk, pamimpin kampanye "Tell the Truth" Andrei Dmitriev lan ketua Grigory Front Popular Gresik Kostusev. Vitaly Tsygankov mimpin transfer kasebut. Wong tambah [...]

Read More & # 8594

Ing Chernigov, wong kanthi tandha "Aku jaket berlapis" diikat menyang pos ing udhara

Ing Kutha Ukrainia saka panyengkuyung Chernihiv "Natsdruzhyny" manggon ing 30 menit nuduhake wong disambungake karo tape kanggo Pole karo tandha "Aku berlapis." Passers-penulis Broadcast Tarnavskiy Alexander diterangno ditempelake kirim, sing "dadi sepuluh taun kanggo rudo pekso anak", lan banjur mbuwang botol menyang monumèn kanggo para pahlawan "swarga atus." Penulis siaran uga ngomong yen wong [...]

Read More & # 8594

"Go and row." Sawijining mantan pejabat tinggi Departemen Kesehatan ngandhani "kasus dokter"

Pejabat mantan pejabat kesehatan tingkat dhuwur ngandharake yen korupsi dumadi ing wilayah kasebut; ngapa ing Belarus harga kanggo obat-obatan luwih dhuwur tinimbang sing tetanggan; carane transparan sistem pengadaan barang. Lan ora komentar, endhas ora bisa ngerti apa sing kedadeyan ing departemen. Sasi kepungkur, ketua KGB Valery Vakulchik kacarita babagan panemuan skema korupsi skala gedhe ing sektor kesehatan. Ing kasus [...]

Read More & # 8594

Ora dingerteni salib ing Kurapaty. FATAPACK

Sing ora dingerteni dijupuk lan nyoba ngobong telung crosses ing Kurapaty, salah sijine peserta pertahanan trampil peringatan Anna Shaputko marang Freedom. "Ing salib padha bebarengan, padha nyoba kanggo nyetel geni kanggo. Nanging rawuh salib, matur nuwun dhumateng Gusti, sami aman. Mung bisa ditemokake manawa ana upaya nyetel geni kasebut, "ujare Shaputko. Polisi sing teka ing njero kacilakan nulis jajak pendapat lan ngenteni para pidana. Tembung saka kejahatan ing [...]

Read More & # 8594

"Pangaruh saka elk", "pengawasan plywood", "prašary" lan "prysyadanny". Kanggo sing menehi 2,5 setahun menyang penjaga wewatesan- "kakek"

Dikriminalisasi Romawi Gladky lan Sergei Guzee dipoyoki dening para prajurit. Pengadilan Negeri Gomel ing Juli 20 announced ukara kanggo "hazing" loro mantan pengawal Punjab Romawi lancar lan Sergey Guzeeva. Padha ketemu guilty saka rudo pekso, lan penyalahgunaan gerah-perawatan prajurit kang ora tundhuk wong ing karya, lan ing basis saka artikel 2 443 Criminal Code kaukum 2 [...]

Read More & # 8594

Suspect ditahan ing mateni skater-juara Denis Tan

ibukutha Agung saka Kazakhstan, Alma-Ata, Berwick Zhuyryktaeў esuk Juli 20 announced ing anggepan matèni Kazakh skater Denis Ten iki dipenjara Nuraly Kіyasaў 1994 taun lair. "Ing ngarsane pengacara, tersangka diwenehi pengakon. Dheweke ditahan ing fasilitas penahanan sementara, "ujare jaksa. Ing wayah sore ana, polisi ngumumake yen tersangka liyane wis ditahan, sing ana hubungane karo [...]

Read More & # 8594

Ing Singapura, nyolong data pribadhi setengah yuta wong

Ing Singapura, asil saka cyberattack unprecedented dicolong data pribadi lan setengah yuta wong, kalebu Perdana Menteri. Iki kacarita ing Jum'at, sumber-sumber pemerintah. Panguwasa nimbali "kedadeyan sing paling serius ing basis data pribadhi." Singapura, kanthi populasi kira-kira 6 yuta, misuwur kanggo pangembangan teknologi komputer dhuwur, lan kyberbyaske - minangka prioritas utama panguwasa. Investigator saka agensi nasional [...]

Read More & # 8594

Kanggo Maradona ketemu omah ing Brest

Ing Brest "Dynamo" wis mutusaké ing ngarep kanggo Diego Maradona, ngandika "Merdika" juru wicara Olga Hіzhankova klub. "Padha nemu omah ing Brest kanggo dheweke. Mung sawetara dina kepungkur kita mutusake obyek kasebut, "ujare Khizhankova. Biaya saka omah kanggo ketua anyar Papan "Dinamo Brest" ing klub jenenge - informasi rahasia. Hіzhankova uga rek informasi Slarin Argentina publikasi, miturut kang Maradona bakal manggon [...]

Read More & # 8594