Wanita ayu

Kang paling ayu ana ing sepuluh wanita paling ayu ing donya ing taun 2018? Dadi, iki daftar dulur-dulur sing paling ayu banget. Mesthi, iki wanita sing wis ngrambah tingkat ketenaran, sing paling kuat, paling pinter, paling apik, paling populer, paling sukses ing 2018. Nanging dhaftar apa wae minangka cara sing inspiratif kanggo miwiti diskusi, supaya menehi katrangan apa sampeyan mikir babagan sepuluh ndhuwur ing bagean komentar ing mburi dhaftar!

Pia Vurtcbah 10

wanita ayu

Pia Vurtcbah

Miss Universe 2015, Pia Alonso Wurzbach, misuwur ing kalangan profesional minangka model Pia Romero, njupuk posisi kaping sepuluh ing daftar. Pia minangka aktris, model lan ratu kecantikan sing menangaké mahkota Miss Universe ing taun 2015 sasampunipun dados Miss Universe 2015 Philippines.

Emilia Clark 9

Emilia Clarke

wanita ayu ing donya

Ramah lan kejem, adhine remaja lan pembunuh, bintang film lan pacar pepadhamu minangka peran akting gedhe.
Emilia Clarke njupuk ing dhaftar kita ing Panggonan sanga. Saiki dheweke ana telung puluh siji, dheweke ana salah siji lintang seri TV sing populèr banget "Game of Thrones" ora mung ibuné naga, nanging ibuné Yohanes Connor ing film pungkasan "Terminator: Genesis", miturut majalah Esquire, apik Emilia Clarke - paling seksi wadon saka dina iki.

Adriana Lima 8

Adriana Lima

wanita paling ayu

Rambut pirang Brasil, supermodel kelas dunia Adriana Lima dikenal ing antarane wong-wong minangka salah siji Rahasia Angels Victoria. Kaendahanipun sampun pikantuk pangenalan ing saindenging donya, piyambakipun asring mlebet wonten ing sepuluh wanita paling éndah ing donya wonten ing ranking majalah populer Hot 100 Hot. Saiki, miturut Forbes, model revenue yaiku 9 yuta dolar.

Priya Chopra 7

Kanca Chopra

model wadon ayu

Priyanka Chopra - pemenang kontes "Miss World 2000" maneh dadi salah sawijining bocah wadon paling ayu ing donya. London mingguan "Oriental Eye" ngakoni dheweke minangka wanita Asia paling seksi. Dheweke aktris populer ing Bollywood, dheweke wis nampa akeh penghargaan. Priyanka minangka salah sawijining selebritis paling misuwur ing India. Ing taun kepungkur, dheweke mbintangi drama kasebut, saluran "Quantico" ABC, Alex Parrish ABC, dadi wanita pisanan ing Asia Kidul kanggo mbintangi seri televisi AS.

Amber Hurd 6

Amber Heard

wanita paling ayu

Ing daftar iki, asring katon ing aktris Amerika amber Amber Hurd. Ing 2007, dheweke nampa peran penting ing acara TV "Palms Teropong". Nanging, popularitas teka ing taun 2008 sawise film "Never Back Down" lan "Pineapple Express". Dheweke nembe muncul ing film "Three Days for Murder," "The Magic Mike" lan "The Girl from Denmark."
Ing Februari 2015, ing upacara sipil pribadi ing omahé ing Los Angeles, Amber Heard nikah karo Johnny Depp. Aktris iki njupuk nomer enem ing daftar bocah-bocah wadon paling ayu ing donya ing taun 2016.

Pixie Lott 5

Pixie Lott

ngumbah wanita ayu ing donya

Pixie Lott mlebu Mariah Carey lan Whitney Houston, nalika takon sing nyebabake gaya kinerja. Bintang pop misuwur iku peringkat kaping lima ing rating "bocah wadon paling éndah ing donya ing taun 2017". Dheweke nduweni lagu super-hit kayata "Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)" lan "Boys and Girls", amarga bocah wadon London dadi populer ing taun 2009. Enem albumé ngilangi album sepuluh. Dheweke kaping pindho ing daftar majalah "100 wanita paling seksi" FHM.

Dipika Padukone 4

Deepika Paducone

wanita cantik dari india

Maneh, ing rating kita, wakil India.
Aktris Bollywood paling dhuwur, Deepika Padukone njupuk posisi kaping papat ing daftar 10 saka bocah wadon paling ayu ing 2018. Iki dianggep simbol seksual India lan manggoni posisi paling dhuwur ing peringkat sing beda saka wanita sing paling ayu ing India.
Deepika tansah katon ayu. Tokoh, dhuwur, eseman lan mripate minangka fitur khas sing ndadekake dheweke beda saka kabeh keajaiban kerajaan Bollywood lan Hollywood.
Saiki Paducone, bebarengan karo Vin Diesel, mbintangi film Hollywood "XXx: The Return of Xander Cage," ing ngendi dheweke nampa pamimpin wadon. Dheweke minangka pasuryan saka pirang-pirang merek lan ditancepake ing produk iklan kayata Tissot, Sony Cyber-shot, Nescafe, Vogue, Maybelline, lan Pepsi.

 

Nana Komacu 3
nana

wanita paling ayu ing bumi

Nana Komatsu luwih dikenal kanthi jeneng Nana. Mantan anggota kelompok wanita "After School" ing daftar bocah wadon paling ayu ing taun 2018 ing posisi katelu. Ing wulan Juni 2015, Nana kerja ing China, ing ngendi film "Go Lala Go 2" ditembak karo Ariel Lin, Vic Chow lan Chen Bolin. Dheweke nduwe dhaptar "100 paling ayu ing 2014 taun". Ing Februari 2016, iki dikonfirmasi manawa Nana bakal gabung karo seri "Real Men" musim papat.

Liza Soberano Pangeran Liza 2

Liza Soberano

WANAH KELUARGA WANITA 2018

Aktris lan model Filipina-Amerika Lisa Soberano urutan nomer loro ing rating bocah-bocah wadon paling ayu ing 2018 taun ing donya. Kariré diwiwiti kanthi nembang film lan film, kayata Wansapanataym, Kung Ako'y Iiwan Mo, "Iki mung siji sing bakal ..." "Iki tresna ...", "Selamanya lan" "Senengmu" lan "Saben uwong" dina aku tresnamu. " Saiki dheweke nduweni peran utama ing seri komedi romantis "Dolce Amore", ing kana Enrique Gil uga melu.

Selena Gomez 1

Selena Gomez

Wanita paling ayu ing foto taun 2018

Panggonan pisanan ing rating "bocah-bocah wadon paling ayu ing donya ing taun 2016" ing sisih tengen - mantan bintang Disney film Selena Gomez. Selena dadi wanita enom sing glamor banget. Sadurunge, dheweke manis lan ora lugu, saiki dheweke dadi campuran sampurna kaendahan lan seksualitas sing ayu. Selena - pangerten keyakinan lan rasa harmoni alam, sing ngidini dheweke kanggo mimpin rating kita.

(Total views: 780 Wektu, 15 kunjungan saben dina)
Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan