Diego Maradona miber menyang Brest. Nanging dheweke ora bakal manggon ing kana. FATAPACK

Ketua ketua dewan klub bal-balan Brest "Dynamo" miber menyang Belarus nalika esuk 16 Juli. Minangka ngandika marang "Sport-Express" Rusia, Valdas Іvaneskas, mantan direktur olahragawan Dynamo, Diego Maradona ora bakal manggon ing Brest - iki tinulis kanthi kapisah ing kontrak. Pemain mantan pemain bal-balan saka tim nasional Argentina mung bakal tiba ing kutha kasebut lan bisa kerja bareng tim kasebut. Rincian apa bakal [...]

Read More & # 8594

Ing situs konstruksi BelAES, installer ambruk saka dhuwur, ilang

Pemasang organisasi sub-padadnaya Rusia 16 Juli ambruk saka dhuwur ing situs konstruksi BelAES. Wong ora bisa urip, miturut Kementerian Energi. Penyebab kacilakan wis diselidiki. Sajrone pambangunan BELAES ing situs konstruksi, ana sethithik prastawa rusak karo pembangun, sawetara wong sing matèni (paling ora telu). Wakil Menteri Energi Belarus nyebut tokoh kasebut "ditrima." Ana pirang-pirang kasus ing ngendi [...]

Read More & # 8594

Korban wedi ngomong. Carane Skidel urip setahun sawise bledosan ing tanduran gula

Para korban ora wani ngomong, para tersangka dibebasake saka tahanan, tembok memori digawe ing tanduran, penyelidikan isih aktif. Laporan saka Skidel wilayah Grodno, ing ngendi patang karyawan mati hampir 18 taun kepungkur saka bledosan ing pabrik gula. Entrance menyang pabrik gula Sensation sing kalebu nalika ngunjungi Skidel, sing padha karo sirup manis. Kesandhung kasebut - lan ing rapat sabanjuré, [...]

Read More & # 8594

Ing Rusia, pengadilan disetujoni liwat Ukrainians sing diculik ing Belarus dening Pavel Grib

23 July ing Pengadilan Militer Regional Kaukasus Utara Rostov-on-Don bakal miwiti sesi pengadilan pisanan ing kasus pidana warga Ukrainia Pavel Grib. Iki dilaporake dening bapakne, tentara Ukraina Igor Grib. Pavel 1 Juli ngancik umur 20. Pungkasan taun Agustus, dheweke lunga ing Gomel, ing kana dheweke ketemu bocah wadon saka Rusia. Miturut Bapa Pavel, layanan khusus Rusia [...]

Read More & # 8594

Presiden Putin sing sepisanan njupuk limo lapis desain senjata Rusia ing luar negeri. FATAPACK

Présidhèn Rusia Vladimir Putin migunakaké limusin Kortezh anyar, sing bubar wis dikembangaké ing Rusia, kanggo lelungan saka bandara menyang titik patemon karo Donald Trump. Iki katon pisanan saka Kortezh luar negeri. Nalika sapisanan Putin nggunakake limusin Kortezh nalika pelantikan ing Mei taun iki, nanging durung tau ditampilake ing luar negeri. Putin ndharat [...]

Read More & # 8594

Vas kuning ing Minsk avenue Kamardikan lagi repainted sawise petisi warga

Оказалось, что вазы стали желтыми незаконно — без согласования с Минкультом так делать с историко-культурной ценностью нельзя. Комитет архитектуры и градостроительства при Мингорисполкоме отреагировал на обращение шести сотен пользователей сайту Petitions.by насчет ваза на проспекте Независимости, которые вдруг стали ярко-желтыми в мае этого года. Первый заместитель председателя комитета Елена Суходолова в ответе на обращение пишет, […]

Read More & # 8594

Rahasia tank gas

На Гомельщине царит прославленный белорусский порядок. Говорю без иронии: приятно было преодолеть по удобной и ухоженной трассе расстояние от Гомеля до Речицы, и оттуда — двенадцать с детства знакомых километров до Ўнорыцы. Новые ограждения у падфарбаваных домиков, беленькие наличников над окнами, смешны — и от того трогательные — бетонные яблочки с ігрушкамі, грибочки и багоўкі, […]

Read More & # 8594

Pembuat mobil nahan direktur pabrik kaca Berezovsky "Niemen" kanggo suap. VIDEO

Сотрудники главного управления борьбы с организованной преступностью и коррупцией МВД Беларуси по Гродненской области задержали директора стеклозавода «Неман». На сайте предприятия с Березовки на 16 июля руководителем предприятия указаны Владимир Аутко. Как сообщила пресс-служба МВД Беларуси, с доказательствами совершенного преступления вместе с директором также задержан начальник одного из управлений завода. Видео МВД Беларуси. МВД утверждает, […]

Read More & # 8594

KTT Helsinki ora bisa diwiwiti wektu. Pesawat Putin telat

Как передает агентство Assotiated Press, президент России Владимир Путин прибыл в Хельсинки с опозданием на 30 минут. В итоге начало встречи было перенесено как минимум на полчаса. Международные сми сразу написали, что это стало доказательством известной отсутствия у Путина пунктуальнасьці. Ранее Путин уже опаздывал на встречи с британской королевой Елизаветой II и Папой римским Франциском, […]

Read More & # 8594

Polisi sing mbela Kurapaty, dipecat. Para aktivis ngumpulake dhuwit kanggo kulawargane

Активисты начали сбор средств для семьи бывшего наблюдателя тюрьмы на Окрестина прапорщика Михаила Громыко, который присоединился к вахты в защиту Куропат, за что был арестован и уволен. Михаил Громыко 30 июня пришел на вахту у ворот ресторана «Поедем поедим», что работает рядом с Куропатском мемориалом, несмотря на протесты. В тот же день Громыко задержали и […]

Read More & # 8594