Babagan kakek Pikhto, sing diorganisir ing tentara Belarus

Ing Gomel ana paukuman liyane kanggo hazing. Wektu iki - antarane pengawal tapel wates.

Ing pengadilan nyoba ngerteni - sapa sing kudu dipilara, apa sing kudu dilakoni? Ora ana sing bisa nyalahke. Paling ora saka wong. "Sistema," sanak-sedulur sing dituduh yakin. "Lan wartawan sing nulis babagan proses kaya mengkene," wangsulane. "Masyarakat," pejabat perbatasan kasebut metu ing pengadilan. Korban dhewe ora nganggep "kakek" dadi bersalah. Ing kasus kasebut ana makalah sing relevan. "Apa kowe ngapura wong?" Hakim nyuwun. "Ya!" Para prajurit banjur mlumpat.

"Iku ora tentara sing digawe wong sing cara. Wong-wong sing teka ing kana! "

Ing pengadilan, bahan-bahan saka kasus pidana padha dawa banget. Aku dadi begja - satunggaling pejabat saka unit militèr lungguh ing jejere kuring, sing ngomong-ngomong ing kabeh makalah sing dicathet hakim. "Ing kasus iki ana review analitis kahanan karo manifestasi non statutori ing bagean," ujare hakim. "Dadi, iki apa sing kita tindakake!" Bisikke pejabat.

"Ana rekor rapat umum personel ing kasus iki," maca hakim.

"Iku sing padha sing rapat! Kita nindakake kabeh supaya ora ana kuwi! "- penjaga tapelane ngapusi.

"Ing kasus iki ana sertifikat karya psikologis karo para korban," ujare hakim.

Dadi Psikolog kita nyambut gawe karo wong-wong mau! "- penjaga wates njamin aku.

"Ing kasus iki ana rencana kanggo nindakake obrolan sing nyegah karo personel."

"Iki rencana kita, kita digawe munggah, iku!" (Pegawai whispers hotly).

Miturut informasi saka gambar sing cilik, prajurit conducted wuwus nyegah "Persahabatan lan comradeship militèr", "Ing tanggung jawab pidana kanggo hazing." Perwira nods keprabon, mratelakke yen dikawal!

"Tentara minangka test litmus masyarakat"

Prajurit-prajurit kasebut ditampilake film pencegahan kanthi irah-irahan "Aja nglintasi tapel wates" babagan topik hazing. "Iki film kita, pengawal tapel wates, ditembak lan dituduhake! Malah sadurunge iki angkara. Lan padha? Apa sing kudu dilakoni? Kita padha mlebu kabeh karo artikel pidana kanggo tindak pidana militèr! "- sing njaga tapel wates indignant.

Dheweke mbuktikake: tentara ora nyalahke. "Padha rawuh ing kono!" Kajaba iku, tentara kanggo taun ora bisa mbentuk wong saka wong! Tugas utama kita yaiku ngreksa perbatasan negara, lan kabeh kita melu ing kompetisi, "bisikake pejabat.

Apa yen billy? Apa sing bakal menehi? Penangkapan wong sing ngalahake "warga". Wong-wong bakal ngomong yen dheweke uga dipenjara - sing liyane bakal ditahan. Mbayangake apa reaksi rantai sing bakal kelakon, sampeyan kudu nglebokake separo negara ing kunjara!

"Ana surat dukungan psikologis individu prajurit ing kasus iki," hakim maca monotonously. "Dadi, iki apa sing kita tindakake! Kanggo saben, menehi kabar, duwe layang. Padha ngetutake negara psikologis, swasana ati, supaya ora ana cunnings bunuh diri, panyimpangan saka prilaku. Kita sumurup bab sanak-sedulur, kanca-kanca, kanca-kanca, hobi-hobi-bab apa sing kedadeyan mau! Huruf iki perlu lan penting kanggo ndeleng wong psikologis ing dinamika, "- ngendikane penjaga wewatesan.

Dheweke bener-bener nesu karo prilaku bawahan-bawana mantan. "Iku ora kesalahan tentara! Tentara minangka test litmus saka masyarakat, "ujare jajahan tapel wates karo jendhela. Ana ing jendela ana tirai. Ing tirai - kertas nyegah "Aja nyentuh karo tanganmu!". Njaba jendhela - nyedhaki. Wahana padi - polisi. Ing lawang konvoi.

Ing wekdal punika beasiswa presiden, ing tentara dadi pidana?

Pegawai ing rong jam saka sidhang kasebut nggawe aku yakin yen tentara ing hazing ora nyalahke. Iki wong lanang sing kejiret. Kasus siji. Kangge ing bisnis - nyetel ciri-ciri sing dituduh. Saka papan panggonan, sinau, karya, layanan tentara. Kabeh iku positif.

"Experienced, wis skills pengaturan, kritik apa sing ditanggepi bener kanggo komunikasi sopan, siap kanggo kanca-kancané, wis tingkat dhuwur eling anti-korupsi ing razgaloshvannі pump resmi wis ora katon, kang mirsa ing syarat charter, Responsibilities, iku bisa ngerti alam lan maksud saka pesenan panglima, njupuk partisipasi ing gesang umum, tetep tanpa nalar, "hakim maca salah sawijining ciri.

Ciri liyane - saka "kebebasan", panggonan sinau. Iku nderek yen didakwa - lan sinau, sopan lan sopan, main akordion lan accordion, nampa beasiswa presiden kanggo wong enom bakat.

Lan iki ora nyalahake! Ora freaks sembarang.

Aku ngelingi pamanku, gampang banget, kaya aku. "Ngrungokake acara kasebut ing TV - bener! Liyane - lan siji iki bener! Katelu - lan uga! "Pakdhe ngupaya mata gedhe - sapa sing pracaya?

Korban wis ditudhuhake yen dheweke ora duwe panjaluk bab pelanggar

Ing kasus kasebut ana makalah sing ditandatangani dening para korban, sing ora diklaim minangka "kakek". "Apa sampeyan mlebu iki? Tenan? Apa sampeyan ngapura wong? "- nemtokaken hakim. "Ya!" - para korban padha mlumpat. Ngapura.

Hakim ngrujuk menyang para terdakwa: "Apa sampeyan njupuk langkah-langkah pencegahan karo sampeyan, kaya sing kasebut ing kene? Dideleng? Banjur carane sampeyan nerangake tumindak iki? Ora? "Ora kabeh. Wong lanang ing "akuarium" ngedhunake kepala.

"Saka awal mula aku nyadari ing bala tentara yen yen saben wong bisa nyalahke soko, kabeh wong njawab. Mulane, supaya ... Aku panginten aku bakal ngiyatake semangat para korban supaya akeh, "ujare wong sing dituduh.

Sistem sing nutupi rantai yaiku nyalahke. Bakal nyimpen zamykane singkat

Ing emper pelataran felt cara hard apa tembung saka dipuntudhuh "yen soko salah siji -. Tanggel jawab sedaya" Mung sabalikna. Kabeh kudu disalahake, aku jawab mung. "Iku liwat sampeyan, wartawan! Tulis, nulis! Apa sampeyan nulis bener? Apa sing padha - kriminal kaya sing ditulis kabeh? "- para sedulur sing ditakoni nyerang aku. Padha nyatakake yen aku lan kanca-kanca ora ngerti kayekten. Nanggepi, aku wanted kanggo uncalan ing pundak ing jubah ing gaya Romawi karo lining abang, mlumpat ing bench lan swara njerit saka Pilatus: "Apa bener" Miturut Sanmі-451 saka film "Cloud Atlas," kang ngandika sing "bebener-bebener tansah padha "Kita durung nate tambah.

Kulawargane Papal saka aku, aku, ketoke, "adkasila" saka tentara. "Sing dadi padha, sampeyan bakal ngerti kang tangan kanggo biru, nalika" doyo Elk "lan wis nandhang ora karusakan kuwi, miturut ujian!" - padha matur.

Mungkin wong lanang sing dikalahake sawise telpon, kok kok? "Sapa sing bakal ngandhani kayektene?" Padha ngantuk, ora ngantem ... Apa yen billy? Apa sing bakal menehi? Penangkapan wong sing ngalahake "warga". Wong-wong bakal ngomong yen dheweke uga dipenjara - sing liyane bakal ditahan. Mbayangake apa reaksi rantai sing arep dilakoni, sampeyan kudu nglebokake separo negara ing kunjara! "- para sederek sedherek alasan.

Padha yakin: wong lanang "bisa uga duwe", nanging ora kaya sing dilakoni. Kapindho - sistem kasebut minangka nyalahke. Siji sing nutup chain iki. Mung sirkuit sing cendhek bakal nylametake kita.

Lan ora ana wong sing salah. Ora ana siji. Malah kula. Sawise kabeh, aku uga bisa "ngalih panah" kanggo rekan-rekan ing obrolan karo sedulur sing dituduh. Dheweke nulis abi-sing. Aku nulis mung bebener.

Panemu sing ditulis ing blog ngirimake pendapat saka penulis lan ora kudu nggambarake posisi editor.

svaboda.org

(Total views: 135 Wektu, 4 kunjungan saben dina)

Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan
News

Aku Olga Spiridonovna Buzova Aku kerja ing tim ing situs HienaLouca.com sing ing basa Portugis tegese "gila hyena". Aja takon apa jenenge milih jeneng kasebut, luwih apik nggoleki situs, mungkin ana sing bakal nemokake jawaban. Lan aku ora duwe apa-apa karo bintang misuwur "Instograma" lan peserta "House 2". Inggih, lan sampeyan ora bakal bosen looking ing situs kita, ndeleng galeri foto karo Olga Igorevna Buzovaya sing padha. Stock Foto Ing panggonan sing padha sampeyan bakal nemokake akeh bukti menarik.

Artikel web

0 Komentar

Ninggalake Komentar

e-mail Panjenengan ora bisa diterbitake. Обязательные поля помечены *