Komite Eksekutif Kota Minsk: "Kalvariyskoye cemetery uga bakal kabuka"

Pembongkaran pagar kuburan lan pembentukan batu nisan standar ing Kalwaria bisa diwiwiti nalika awal tahun depan.

Kasunyatan sing kabeh kuburan ing Minsk, kalebu Calvary bakal nyaman ing Perang spesimen, ing konferensi penet, ngandika Wakil Ketua Minsk panitia eksekutif kutha Victor Laptev.

"Dina iki, ing uvedamlennyaў term (perlu kanggo nglengkapi disarèkaké kang karyawan Spetskambіnatu kiwa ing nisan lawas kanggo sederek lan kanca-kanca disarèkaké -. MS) ing pemakaman liyane bakal mungkasi, minangka adoh aku elinga, taun iki, - ngandika Viktor Laptev. - Lan kerja perbaikan bakal dilakokake mulai karo sabanjure. Ngandika khusus ing karya ing Calvary Cemetery, banjur plans kuwi durung dina. Nanging ing kasus apa wae, dhawuh iki bakal dileksanakake. "

Bebaya ing Kalvaryja muncul ing taun 2012
Peringatan ing Pemakaman Calvary muncul ing taun 2012

resmi uga bilih Komite Eksekutif Minsk City bakal nimbang kamungkinan kanggo njupuk menyang akun sawetara saka kritik sing wis voiced sawise wiwitan kuburan beautification militèr.

"Mesthi, pengalaman lan opini tartamtu, kalebu pamikiran umum, bakal ditrapake," ujare Laptev. - Kita ora pengin narik kawigaten negatif. Kita seneng proses perdamaian kanggo lancar. Nanging supaya ing kabeh pemakaman bakal diduga. Kalebet ing Kalwari. "

Perkuburan Kalvariyskoe minangka nekropolis paling tuwa ing Minsk. Iki kira-kira ana pirang-pirang panggonan bursa 30 (ing Militer - kira-kira 8 ewu). Dikenal wiwit pungkasan abad 18. Punika minangka nilai historis lan budaya kategori kawitan, diproteksi dening negara.

Ing pungkasan Juni, panguwasa janji dijaluk prestasi pemakaman militer. Aktivis nyariosaken, sing "landscaping nyerupake nyandhang lan luh", lan nyuwun pangayoman panguburan. Para pekerja ing "rekonstruksi" sijinesupramaronics modern sing padha tinimbang nisan unik. Iku metu, yen rekonstruksi Pemakaman Militer dilakokno tanpa proyek lan nglanggar syarat-syarat Kementrian Budaya.

svaboda.org

(Total views: 143 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan

Topik menarik:

"Apa karo Maradona, apa tanpa ... Salah neraka!" Laporan saka stadion Brest
16 июля в Брест приехал назначен еще в середине мая новый председатель правления — легендарный Диего Армандо Марадона. Аргентинца торжественно заселили в лучший ...
Уже сегодня: годовщина катастрофы малайзийского «Боинга» над Донбассом
День в истории 1570 — в Вильнюсе основан иезуитский коллегиум. 1868 — столица Японии перенесена из Киото в Токио. 1918 — в Москве начался Всероссийский съезд ...
Ing "Maret wong enslaved" padha protes marang restoran ing Kurapaty. FOTO
15 июля в Нью-Йорке прошел «Марш порабощенных народов» с участием белорусов. Это акция солидарности с народами, которые оказались под гнетом. На акции скандировали лозунги ...
В России осудили на 5 лет колонии «Бога Кузю»
Суд в Москве приговорил к пяти годам колонии общего режима лидера секты «Бога Кузи» Андрея Попова. Его обвинили в мошенничестве в особо крупном ...
Саммит Трамп-Путин: в чью ворота гол
Какие результаты встречи президентов США и России? В чем улучшились американо-российские отношения? В чем Трамп возражал Путину? Эти темы в «Экспертизе Свободы» обсуждают ...
Budaya, News

Aku Olga Spiridonovna Buzova Aku kerja ing tim ing situs HienaLouca.com sing ing basa Portugis tegese "gila hyena". Aja takon apa jenenge milih jeneng kasebut, luwih apik nggoleki situs, mungkin ana sing bakal nemokake jawaban. Lan aku ora duwe apa-apa karo bintang misuwur "Instograma" lan peserta "House 2". Inggih, lan sampeyan ora bakal bosen looking ing situs kita, ndeleng galeri foto karo Olga Igorevna Buzovaya sing padha. Stock Foto Ing panggonan sing padha sampeyan bakal nemokake akeh bukti menarik.

Artikel web

Ninggalake Komentar

e-mail Panjenengan ora bisa diterbitake. Обязательные поля помечены *