Kylie Jenner ing cover majalah Forbes kanggo milyuner

Kylie Jenner ing cover majalah Forbes minangka milyuner "dhéwé"

Kylie Jenner ing cover majalah Forbes kanggo milyuner
Kylie Jenner ing cover majalah Forbes

Kylie Jenner ing cover majalah Forbes kanggo milyuner.

Miturut majalah, Cayley dadi miliarder pisanan ing kalangan blogger saka Instagram. Ngelingi blog dheweke luwih saka 100 yuta pelanggan, senadyan ing kasunyatan saben foto ditonton babagan 5 yuta. Saka iki kita bisa nyimpulake yen pamirsa nyata 20 kaping kurang saka tokoh ayu 100 yuta.

Kylie Jenner ing Forbes Cover
Kylie Jenner ing Forbes Cover (1)
Kylie Jenner ing Forbes Cover (2)
Kylie Jenner ing Forbes Cover (3)
Kylie Jenner ing Forbes Cover (4)

 

Ndeleng potret paling anyar gratis Kylie Jenner (Kylie Jenner), warta babagan skandal selebriti, perang karo paparazzi lan njupuk kamera sing didhelikake! Deleng crita kita babagan lintang-lintang Hollywood sing paling ayu lan Instagram Kylie Jenner (Kyle Jenner)! Foto-foto paling fresh di bikini swimsuits dari pesisir yang mahal dan kenaikan ke salon kecantikan modern di mana Kylie Jenner wartawan ing ngendi wae wis nunggu.

(Total views: 192 Wektu, 2 kunjungan saben dina)

Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan
Wis kejiret

Aku Olga Spiridonovna Buzova Aku kerja ing tim ing situs HienaLouca.com sing ing basa Portugis tegese "gila hyena". Aja takon apa jenenge milih jeneng kasebut, luwih apik nggoleki situs, mungkin ana sing bakal nemokake jawaban. Lan aku ora duwe apa-apa karo bintang misuwur "Instograma" lan peserta "House 2". Inggih, lan sampeyan ora bakal bosen looking ing situs kita, ndeleng galeri foto karo Olga Igorevna Buzovaya sing padha. Stock Foto Ing panggonan sing padha sampeyan bakal nemokake akeh bukti menarik.

Artikel web

0 Komentar

Ninggalake Komentar

e-mail Panjenengan ora bisa diterbitake. Обязательные поля помечены *