Penahanan reguler ing kasus dokter: setengah yuta dolar ditemokake ing cache saka direktur RNPTs

Komite Keamanan Negara njeblug Alexander Beletsky, direktur Pusat Traumatologi lan Praktis Ilmu Pengetahuan dan Ortopopik Republika Republika, lan nemokake 500 ewu dolar ing cachee. Iki diumumake dening ketua KGB Valery Vakulchik.

«Alexander Beletsky ditahan lan dikunjara kanggo ngatur pangopènan lan ndandani peralatan medis kanthi struktur komersial lan pambayaran kanggo layanan sing dikirim. Nalika ngupayakake panelusuran ing garasi lan ing panggonan panggonan, babagan 500 ewu dolar ditemokake ing cache, setara, "- dikutip BelTA KGB Ketua.

Suap saka Wakil Menteri: saka 2,5 nganti 10 ewu dolar

Kajaba iku, Wakil Menteri Kesehatan ditahan lan dijupuk menyang tahanan Igor Lositsky. Miturut Vakulchik, resmi adbіnavachvaetstsa favorably inggih ing kepinteran ing organisasi saka Pendhaftaran negara piranti medical, uga lyayalnae aspek nalika milih supplier medtehnіkі. jumlah suap diarahke saka 2,5 kanggo 10 ewu dolar, informed Valery Vakulchik.

Antarane para terdakwa ing kasus pidana uga dadi pimpinan saka 1 City Clinical Hospital ing Minsk Oleg Fomin. Dheweke ditahan kanggo mbantu organisasi pengadaan fasilitas medis kanggo kabutuhan rumah sakit. Sajrone nggolek panggonan, babagan 140 ewu dolar ditemokake.

Uga, kasus pidana digawa nglawan Dokter Utama Rumah Sakit Klinik 9 ing Minsk Valeriya Kushnyarenky, Rumah Sakit Klinik Minsk Andrei Korolki lan Hospital Klinik Wilayah Vitebsk Anatoly Aladzky. Dokter kepala Pusat Repan kanggo Rehabilitasi Medis lan Perawatan Balneal Sergey Korytko.

Ing wektu iki kanggo kejahatan diwiwiti dening Art. 430 "Njupuk nyogok", art.431 "Ngobrolake kandhang" lan seni. 243 "Pemundutan saka pambayaran pajak lan biaya" saka KUHP ngetrapake macem-macem langkah pencegahan marang pejabat 37. Secara total, luwih saka wong 60 katon ing "kasus dokter".

Kabeh mau minangka ing KGB nyariosaken bola-bali nampa ganjaran awis ilegal kanggo ngancani ing layang saka medabstalyavannya lan obat-obatan ing prices inflated. Kabeh tuntutan ukum pidana kajaba kanggo detainees pungkasan daya ing nyinggung pidana kasebut.

Penahanan dokter. Apa penting kanggo ngerti

  • 11 Juni, iku dadi weruh saka penahanan saka direktur Pusat kang pakar kesehatan Alexander Stolyarov, uga Wakil (kanggo nggawe "kahanan atraktif supplier sing 'saka sumber peralatan medis diimpor ing rumah sakit umum lan klinik-klinik).
  • 18 Juni "Diary" kacarita "detentions massa ing struktur saka Kamentrian saka Health" - luwih saka 10 wong - ing transaksi ing sumber saka Belarusian peralatan institusi medical ing prices inflated, ing rencana cetha fraudulent.
  • Antarane para tahanan yaiku kepala pelayanan medis Kementerian Pertahanan Alexei Eskov.
  • 19 Juni Interioré Mentri kacarita ing penahanan saka patolyagaanatama Ministry utama Health, kepala tengah kutha patolyagaanatamіchnaga Clinical Arkady Puchkov (kanggo besel sak 10 taun worth bab 200 ewu dolar).
  • 25 Juni, media dilaporake ing tahanan minggu kepungkur saka dokter kepala rumah sakit regional Minsk Andrei Korolki (dinuga kanggo "penyalahgunaan jabatan") lan kepala departemen kesehatan Komite Eksekutif Grodno Oblast Andrei Strizhak.
  • Miturut Wakil jaksa umum Belarus Alexei Stuk, pemimpin saka industri kesehatan ing nomer kriminal ngrusak: 114 2018 limang sasi kapisan taun.
  • 25 Juni, KGB ngumumake panemuan bribery ing sektor kesehatan. Ketua KGB Valery Vakulchik kacarita sing nahan lan dijupuk menyang pejabat ditahan 33, lan kabeh teka ing manungsa waé saka luwih saka wong 50 (kanggo nampa lan davanne bribery lan evasion Jumlah saka pajak lan Fees). Sakbenere kabeh mau ngakoni nyalahke lan kerjo bareng karo diselidiki.
  • 28 Juni, ketua KGB ngandhakake yen ora kabeh informasi babagan kejahatan korupsi wis kasedhiya kanggo publik, nanging wis diselidiki, bakal ana informasi luwih akeh.

svaboda.org

(Total views: 167 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan
News

Aku Olga Spiridonovna Buzova Aku kerja ing tim ing situs HienaLouca.com sing ing basa Portugis tegese "gila hyena". Aja takon apa jenenge milih jeneng kasebut, luwih apik nggoleki situs, mungkin ana sing bakal nemokake jawaban. Lan aku ora duwe apa-apa karo bintang misuwur "Instograma" lan peserta "House 2". Inggih, lan sampeyan ora bakal bosen looking ing situs kita, ndeleng galeri foto karo Olga Igorevna Buzovaya sing padha. Stock Foto Ing panggonan sing padha sampeyan bakal nemokake akeh bukti menarik.

Artikel web

0 Komentar

Ninggalake Komentar

e-mail Panjenengan ora bisa diterbitake. Обязательные поля помечены *