Utawa ora ngrusak festival musik utama ing Minsk Botanic Garden? Versi administrasi lan ekolog

Wulan pungkasan ing Taman Botani ibukutha dadi tuan rumah festival musik gedhe "Stereo Weekend with New Radio." Penggemar festival musik diapresiasi kanggo program lan organisasi sing apik, lack garis, ruang gedhe, keamanan sopan. A "ijo" environmentalists - wis ngritik, matur yen Botanical Garden - iku ngelmu, dasledchaya Laboratory National Academy of Sciences kanggo musik padha wedi manuk, lawns lan lawns trampled.

Merdika nggambaraken pamikiran kalih pihak - kepemimpinan Taman Botani lan para pelaku lingkungan.

Festival "Stereo Weekend with New Radio", ing ngendi Ivan Dorn, Manatsik, GusGus, ATL, "Bravo" tumindak, nimbulaké diskusi badai ing jaringan sosial. Sawetara padha ora seneng: Taman Botani ora dadi panggonan kanggo pameran kasebut.

Wartawan Tatiana Zamirovskaya, sing urip ing AS, Panjenenganipun nyerat"Iku misale jek sing aku mung siji sing nggawa nangis dening gambar saka festival" StereaLeta Botanical "(minangka penulis - MS.):. Telung pemandangan, panas music, rasa seneng, mlebu, panganiaya ... Nanging ana uga ekosistem"

93 hectare Kebon botani iki ora digunakake rampung, meh setengah saka wilayah iki kapisah tape abang lan putih: kasur kembang, ridges, tanduran langka, koleksi dendralyagіchnaya. Nanging, ana kamar telung adegan, papat katering, hiburan zona. Ana papan dolanan bocah, pasar, chelats, akeh panggonan bir. Toilets luwih saka sekawan papat.

Administrasi Kebun Raya: "Kabèh kabudhayan banget"

Wakil Direktur Taman Botani Sentral Ivan Volodko marang Freedom yen para peserta lan tamu saka festival ora nyebabake gawe piala ing wilayah kasebut.

"Kabeh iku banget budayawan, sopan. Kanthi panjurake kaya banget nyenengake. Zona ing ngendi kita duwe tetanduran langka, koleksi dendralyagic, diklumpukake, blumbang karo swan, supaya kabeh ana ing urutan. Lawns, suket ora duwe wektu kanggo trample.

Mbokmenawa ana rasa ora percaya ing antarane para penduduk omah-omah ing sacedhake, sing larang ing wayah wengi.

Aku ora mikir sing musik keras banget wedi manuk. Lan kanggo akeh manuk gagak, sing banget ngeculake, wedi, supaya kita mung seneng, "ujare Ivan Volodko.

Arnttolyag: Wektu ora dipilih kanthi apik

Kepala asosiasi umum "Ahova Ptushak Batskaўščyny" Alexander Vinchevsky mratélakaké yèn taman lan kebon botani ing saindhenging donya dianggep minangka pésta musik, konser gedhé, acara massa liyané, nanging ing wektu iki ora dipilih banget.

"Misale kula nalika awal Juli, festival kasebut dianakake ing Taman Botani, iki acara sing rame banget kanggo manuk. Lan senadyan atraksi "Super 8", ing taman Chelyuskintsev, banter banget nalika ngendhog, manuk-manuk kasebut bisa digunakake. Ing cara kasebut, manuk kuwi sarang uga ing jurusan militer, ing ngendi meret sing ana.

Lan ing kasus iki - ora, ora, nanging banjur dumadakan minangka menehi! Manuk diwasa bisa dadi wedi lan nyelehake nyenengake lan sarang. Coklat saka kadhemen bisa mati, utamane ing wayah sore utawa nalika bakal udan. Yen manuk nyanyi kanthi aktif, iki tegese wong duwe nyenengake bocah cilik - lan saiki awakmu padha sregep.

Nanging ing akhir Juli, ing Agustus, pesta musik gedhe kasebut bisa ditahan. Malah ing Taman Botani, "- pangandikane arnitolyag saka" Achovy Ptushak Batskaўščyny ".

svaboda.org

(Total views: 146 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan
Budaya, News

Aku Olga Spiridonovna Buzova Aku kerja ing tim ing situs HienaLouca.com sing ing basa Portugis tegese "gila hyena". Aja takon apa jenenge milih jeneng kasebut, luwih apik nggoleki situs, mungkin ana sing bakal nemokake jawaban. Lan aku ora duwe apa-apa karo bintang misuwur "Instograma" lan peserta "House 2". Inggih, lan sampeyan ora bakal bosen looking ing situs kita, ndeleng galeri foto karo Olga Igorevna Buzovaya sing padha. Stock Foto Ing panggonan sing padha sampeyan bakal nemokake akeh bukti menarik.

Artikel web

0 Komentar

Ninggalake Komentar

e-mail Panjenengan ora bisa diterbitake. Обязательные поля помечены *