Presiden Lithuanian nuduhake "kanggo zastsyarogay" kanggo patemon antarane Putin lan Trump sawise Summit karo Kim Jong Ynom

Presiden Lithuania Dalia Grybauskaite ngandhani KTT sing bakal teka ing antarane presiden Rusia lan Amerika Serikat.

"We njupuk rapat iki karo Zasyarogai. Mesthi, kita dadi ati-ati. Kita weruh rapat karo Korea Lor lan asilé, ngomong, ora jelas, "ujare.

Ruang Donald Trump lan Kim Jong-un 12 2018 Juni
Rapat Donald Trump lan Kim Jong-un 12 Juni 2018

Ing wektu sing padha, dheweke ngandika, AS ora bakal nglirwakake sanksi sing ditindakake ing Rusia, amarga "Amerika bener marang posisi marang para agresor ing saindenging jagad."

Para kepala Amerika Serikat lan Rusia bakal ketemu ing 16 Juli ing Finlandia. Miturut Presiden AS Donald Trump, ing agenda bakal dadi Ukraina, Mentahan lan campur tangan ing pemilu AS, ing ngendi Gedung Putih nyalahake Kremlin.

Donald Trump lan Vladimir Putin ketemu kaping pindho ing pucuk internasional lan ngobrol ing telpon paling wolung kali. Panjaluk sing kapisah antara présidhèn Rusia lan Amérika Sarékat, ora ana wektu aneksasi saka Crimea ing 2014.

27 Juni, Penasehat Keamanan Nasional AS John Bolton ketemu ing Moscow karo Presiden Rusia Vladimir Putin. Ing wiwitan patemon, Putin ngendika yen Moskow "ora ngupayakake ngadhepi Washington," lan ngusulake "ngrembag langkah kanggo mulihake hubungan antarane negara loro kasebut." Miturut Putin, dipimpin dening media Rusia, kunjungan Bolton menyang Moskow "menehi pangarep-arep" yen para pihak bakal bisa njupuk langkah-langkah pisanan "kanggo mulihake hubungan lengkap."

svaboda.org

(Total views: 156 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan

Topik menarik:

В Бобруйске в ванной комнате квартиры нашли убитыми двух девушек
Одна из них звонила в милицию и просила помощи, но ошиблась с номером квартиры. Информация о убийство размещена на сайте УВД Могилевского облисполкома. 20 ...
ФБР опубликовало документ с прослушиваниями экс-советника Трампа. Его подозревали в связях с Россией
Министерство юстиции США в субботу опубликовало ранее совершенно секретный документ, на основании которого ФБР в октябре 2016 года просила суд дать санкцию на ...
В России подсчитали, что белорусские зарплаты обогнали российские
Но по номинальному курсу доллара в 2017 году средняя зарплата в России составляла 671 доллар США, а в Беларуси — 422 доллара. Авторитетное российское ...
Petinju Ukraina Alexander Usik ngalahake Rusia lan dadi juara absolut ing donya
Александр Усик выступает в весовой категории до 90,7 килограммов. Абсолютным чемпионом считается боксер, который имеет титул чемпиона мира по всем значимым версиях боксерских ...
Nenek 79 saka Slonim dhéwé ndadekake alamat IP lan ndhelikake online massa
Kula nenem taun 79. Dheweke mandheg maca koran kasebut lan saiki mbedakake mbah kakung saka kabar sing dheweke maca ing Internet. Dhewe configures alamat IP, katon ing YouTube ...
News

Aku Olga Spiridonovna Buzova Aku kerja ing tim ing situs HienaLouca.com sing ing basa Portugis tegese "gila hyena". Aja takon apa jenenge milih jeneng kasebut, luwih apik nggoleki situs, mungkin ana sing bakal nemokake jawaban. Lan aku ora duwe apa-apa karo bintang misuwur "Instograma" lan peserta "House 2". Inggih, lan sampeyan ora bakal bosen looking ing situs kita, ndeleng galeri foto karo Olga Igorevna Buzovaya sing padha. Stock Foto Ing panggonan sing padha sampeyan bakal nemokake akeh bukti menarik.

Artikel web

0 Komentar

Ninggalake Komentar

e-mail Panjenengan ora bisa diterbitake. Обязательные поля помечены *