Ariana Grande-she BEREMENNA?!

Rumor babagan novel Ariana Grande lan Pete Davison njanjeni jagad kabeh. Media nandheske suasana romantis, kaya film, laporan babagan ngenani Ariana. Apa benere? Yen pasangan wis ngenteni bayi? Penyanyi dhewe mangsuli.

Ariana Grande nikah!

Pasangan kasebut mutusake ora kanggo ndhelikake sesambungan kasebut, kanthi alasan yen urip banget cendhak kanggo game ... Sawise ngumumake engagement - saiki informan misterius ngandhakake yen Ariana lagi ngandhut. Jaringan mung mbledhosake komentar!


Aku serius, sampeyan bakal duwe anak paling ayu ing donya!

- nulis penggemar.

 


Ya, mesthi, nanging ... sethitik mengko!

- wangsulane Ariana Grande.

Ariana banjur ngumumake yen ing sawetara taun dheweke bakal siap, saiki dheweke kepengin fokus ing liyane.

 

(Total views: 376 Wektu, 6 kunjungan saben dina)

Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan
Celebrities

Aku Olga Spiridonovna Buzova Aku kerja ing tim ing situs HienaLouca.com sing ing basa Portugis tegese "gila hyena". Aja takon apa jenenge milih jeneng kasebut, luwih apik nggoleki situs, mungkin ana sing bakal nemokake jawaban. Lan aku ora duwe apa-apa karo bintang misuwur "Instograma" lan peserta "House 2". Inggih, lan sampeyan ora bakal bosen looking ing situs kita, ndeleng galeri foto karo Olga Igorevna Buzovaya sing padha. Stock Foto Ing panggonan sing padha sampeyan bakal nemokake akeh bukti menarik.

Artikel web

0 Komentar

Ninggalake Komentar

e-mail Panjenengan ora bisa diterbitake. Обязательные поля помечены *