dhuwit lan kaendahan

Kultus kasugihan wis bosen (repost maksimal)

Hello, CRAZY HIEN! Iku wektu kanggo crita menarik, awit ing kaping gampang gampang ngomongake. Lan duwe kesempatan, kalebu kanggo nggawa soko menyang masyarakat sekitar kita.

carane nggawe dhuwit yuta
Milyuner sukses.

Dadi ... aku banget marah karo kultus luck, kekayaan lan hysteria jaringan babagan iki. Lan aku cukup nuwun sing wis séda hysteria iki, tanpa sadhar iku, ing kasunyatan, sing loncat karo muter awak sisih tokoh karo saperangan esem, ing kang wis tinulis mungguhing pisanan yuta kanggo 30 taun lan poto-pembangunan - iku stench. Biasa ing stench iki, saka endi noses kabeh.

Aku bakal menehi sawetara conto sing duwe kesempatan kanggo dipeksa kanggo mikir wong-wong sing sambatan babagan urip lan lingkungan, sing mesthi ora cook apa, berkembang utawa mlumpat ndhuwur ing sirah. Lan bisa uga sampeyan bisa ngerti, ing kasunyatan, sing bliss bebarengan karo tegese sugih bisu, lan ing ngendi ana swara sora, ora ana dhuwit kaya ing kelimpahan tartamtu.

Masha wis gerah suwene enem sasi kanthi alesan urip miskin, abu-abu lan susah, narik kawigaten para nom-noman menyang kuping foto pasangan sing umur telung puluh taun, sing kaya ngono kabeh. Kanthi "kabeh" dianggep minangka smirks ing pasuryan, crita babagan carane duwe bisnis pribadhi lan topik lelungan menyang Thailand, ing ngendi tanpa dheweke.

Masha ora ngerti, pasangan iki pancen duwe masalah sajroning betrayalan sistematis pasangan, bisnis kasebut ngasilake rong atus ewu rubel saka kekuatan. Thailand - ora kepinginan wewatesan lan ora pratondo furore gedhe, lan saperangan mung mung bubar angsal pribadi, kanggo 7 iki taun urip karo sederek. Masha 20 taun, dheweke nom-noman ngupengi papan urip ing pusat metropolis, entuk hadiah, sates lan dilebokake. Ya, tanpa kemewahan, nanging ora luwih ala tinimbang wong liya. Kanggo metropolis kita, kelas menengah. Lan Masha iki umumé umume kanggo sepuluh ewu ewu ewu lan manggon karo para ibu. Nanging Masha butuh luwih akeh. Luwih apik ing wektu iki. Amarga kasunyatan sing pasangan photo elegan ditulis, ing kasunyatan punika perlu kanggo nyimpen nganti 30 nggawe yuta, kanggo ngidini piyambak vacation kapan pengin ana ing papan urip gedhe amba lan mangan panganan laut ing institusi paling misuwur saka metropolis. Aku nang njupuk kabar langsung gegayutan dheweke wis ilang, amarga kasunyatan sing pengawasan saka ngapusi ing jeneng tokoh elegan karo wektu tiring.

Irina durung suwe saya diperdagangkan karo manikur ing apartemen. Nanging aku banjur nyampur lan uga dadi wong sugih saperangan sasi. Ing dheweke imaginations. Atusan wanita enom saka metropolis uga pengin disedhiyakake. Kenapa Irina ora tau foto ing omah lan wingi ana ing tengah-tengah kopi ing nedha awan bisnis kanthi cek telung telung kayu, njupuk mie sing suram? Amarga iku, bener, dheweke njupuk flat sing prasaja lan mung sinau kanggo ngelas, nanging wis dadi guru kanggo wong-wong sing watara dheweke lan menehi sing dikarepake kanggo sing bener. Lan aku ana ing manicure dheweke. Lan aku weruh, wong-wong mau bakal entuk pirang-pirang kali, kanthi kamungkinan mbukak kantor dhewe utawa malah salon.

Aku bener pengin ngomong. Aja nyoba kanggo mlumpat sing luwih dhuwur tinimbang sirah lan mungkasi pracaya ing kabeh, nyatane, apa sing kacarita ing jaring. Menawa ana sing duwe kesempatan kanggo ngethok nganti pitung yuta rubel tanpa ninggalake omah sampeyan, ora ana sing bisa dadi pedagang, kuli, sekretaris lan personel medis. Amarga kasunyatane yen sampeyan bisa uga bisa ngobrol, menyang Thailand sing dikarepake, njagong ing kursi lan saka wektu kanggo ngirim dana kanggo nggawe bot sing bakal bisa digunakake kanggo sampeyan.

Jangkah bisa, Aku setuju. Nanging ing titik iki, tataran hysteria iki, aku ndeleng watara wong cukup sawetara wong tortured, mbandhingaké dhewe karo ilustrasi lan rampung ing tingkat fisik kanggo ngukum aku kanggo bener sing urip isih ora katon kaya siji sing nuduhake sawetara timer nyatakake sugih wong.

Anak-anak, manggon ing kene lan ing wayahe. Urip dhewe. Triumph - kanggo entuk soko sing sampeyan coba, bener nyoba. Wong impen beku dhokter apik lan dadi wong-wong mau entuk furor, kalebu ing cilik saka pituwas bakal kurang saka patang puluh ewu., Siji bakal entuk furore a sinau Japanese, amarga kasunyatan sing mung iki ngimpi kanggo sapa Triumph - kanggo nduwe kulawarga gedhe, sanajan ora mewah, nanging swara lan lincah. Lan kanggo wong liya, dhuwit diukur sukses. Mung banjur sing terakhir biasane sinau lan bisa, lan ora nggawe reposts kanthi motivasi kuotasi. Nanging sampeyan saiki ora mbutuhake banget kanggo sukses, lan kanggo sing, bener, sampeyan kudu nuduhake ndhesek masyarakat, kang mutusaké slukavit gagah dhewe sing urip luxuriously lan katon kanggo awake please pirsawan EGO pribadi.

Ing wektu samesthine, mesthine mboseni. Ngrungokake kabeh. Mikir apa sing dikarepake, mung sampeyan, ora wanita gila, kanca utawa wong mewah ana ing kana.
P. s.

Ing cara kasebut, ora umum kanggo wong sing kemewahan kanggo nuduhake kekayaan ing jaringan. Ing jeneng keamanan, alam lan kasugihan.

(Total views: 484 Wektu, 1 kunjungan saben dina)

Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan
Anekdot

Aku Olga Spiridonovna Buzova Aku kerja ing tim ing situs HienaLouca.com sing ing basa Portugis tegese "gila hyena". Aja takon apa jenenge milih jeneng kasebut, luwih apik nggoleki situs, mungkin ana sing bakal nemokake jawaban. Lan aku ora duwe apa-apa karo bintang misuwur "Instograma" lan peserta "House 2". Inggih, lan sampeyan ora bakal bosen looking ing situs kita, ndeleng galeri foto karo Olga Igorevna Buzovaya sing padha. Stock Foto Ing panggonan sing padha sampeyan bakal nemokake akeh bukti menarik.

Artikel web

0 Komentar

Ninggalake Komentar

e-mail Panjenengan ora bisa diterbitake. Обязательные поля помечены *