We sew sewing sarafan summer: 32 ideas

We sew sewing sarafan summer: 32 ideas

Sarafan tansah sandhangan kanggo musim panas. Dhewe, rasukan iki digawe saka kain lampu, dihias nganggo pola sing bisa ditambahake kanggo sandhangan kaya, umpamane sabuk. Kanggo nandheske kaendahan tokoh kasebut. Cara ngresiki sarafan panas nganggo sampel profesional.We sew sewengi sarafan: 32 gagasan foto menarik
Langkah demi langkah rekomendasi kanggo nggawe sundress gampang.

 

Kita jahitan sarafan panas: 32 gagasan menarik 2

sarafan

We sew sewengi sarafan karo tangan kita dhewe: 32 gagasan menarik

 



 

Sampeyan butuh kain. Iki bisa Satin, calico utawa cambric. Sampeyan kudu 2,5 meter (jembaré 90 cm). Manufaktur Paper gambar. Ing kertas nindakake sundress sisih ndhuwur, i.e. pola dening ngisi paramèter, lan banjur Cut bagean A, B lan C (loro saben).
Iki item bakal sabuk kanggo sundress. Kita ngethok trapezoid (2 pcs.) Panjang watara 1 meter. Dasar ngisor 90, waca Puncak trapezoid bakal beda. Kanggo bagéan dorsal, padha karo jembaré pérangan kanthi pinggiran 2 cm, nanging bagéan ngarep padha karo setengah sirah dada kanthi langkah 6 centimeters. Aja lali babagan lapisan, saka kabeh pihak ninggalake 1 ndeleng.
Kanthi bantuan garis panjang, kita nyebarake bagian paling dhuwur saka bagian belakang saraf, kita njupuk kanthi ukuran cendhak. We ditarik loro bagean saka coquette saka njero.
Sadurunge sarafan sampeyan kudu nggawe suntikan sawetara ing loro-lorone. Ing kadohan saka tengah (part B) iku 5 cm. Ambane Sing arep kuwi sing bagean ndhuwur panel ngarep pas karo jembaré saka pojok rakit (sisih ngarep). Kita nganggep bagian ngarep saka koquette karo bagéan utama sarafan. Kita bisa nyithak grafis ing sisih ngarep, nyebabake 0,1, deleng. Sambungan kudu diwiwiti saka ndhuwur mudhun. Banjur wesi lan mbandhingake dawa. We jahitan hem karo cm recess 2. Melu ing setengah saka pojok dawa ngowahi nang, lan kita nggedhekake saka loro-lorone ing sisih dawa. Kita tandha panggonan ing sabuk bakal dilebokake lan disetel. We sijine wong antarane mburi lan kukul ngarep. Ndandani lan ndhistribusèkake 0,1 sing ora ana gandheng, waca Iki kabeh! Sandhangan musim panas wis siap! Gampang sew sewu sarafan. Kain kanggo dheweke milih "ambegan" cahya, supaya ing dina paling panas mangsa panas ing sundress sampeyan bakal nyaman. Dawa sing bisa dipilih dhewe. Lan sanajan ana sundress bisa sewn menyang lantai miturut gambar presented, cukup mung kanggo nambah dawa sundress.

 

Gagasan desain menarik kanggo para penggemar nggawe kabeh kanthi tangan dhewe. Ing bagian "Desain" sampeyan bakal nemokake conto menarik saka karya jarum (ora bakal bingung karo masturbasi) lan ngasilake barang-barang lan interior. Sebagéyan gedhé potret ora bakal ninggalaké pembaca sing paling mbebayani sadhar marang barang-barang desainer. Bagian liyane situs kita ora kurang menarik, utamane bagean sing terkait karo paparazzi. Langganan lan ninggalake komentar.

(Total views: 463 Wektu, 7 kunjungan saben dina)

Nuduhake karo kanca-kanca. Nyebar katresnan
Design

Aku Olga Spiridonovna Buzova Aku kerja ing tim ing situs HienaLouca.com sing ing basa Portugis tegese "gila hyena". Aja takon apa jenenge milih jeneng kasebut, luwih apik nggoleki situs, mungkin ana sing bakal nemokake jawaban. Lan aku ora duwe apa-apa karo bintang misuwur "Instograma" lan peserta "House 2". Inggih, lan sampeyan ora bakal bosen looking ing situs kita, ndeleng galeri foto karo Olga Igorevna Buzovaya sing padha. Stock Foto Ing panggonan sing padha sampeyan bakal nemokake akeh bukti menarik.

Artikel web

4 Balesan kanggo "Sewu sarafan panas: 32 gagasan menarik"
  1. Apa sing kedadeyan, aku anyar iki, aku nemokake foto, nanging nemokake yen dheweke migunani banget, lan
    mbantu kula mangertos kathahipun ing bathrobes. Mugi kontribusi nyumbang kula lan ngunjungi situs kanthi gaun www /////.

  2. Informasi migunani. Begjanipun, aku sengaja nemokake situs sampeyan liwat mesin telusuran, lan aku kaget ngapa nasib iki ora kelakon sadurungé! Aku ditambahake menyang tetengerku.

  3. Hi, aku kerep mriksa materi anyar sampeyan. Gaya nulis sampeyan apik, terus karya apik iki!
    Hi, Aku priksa barang anyar sampeyan kanthi reguler. Panjenengan nulis
    gaya apik, tetep apik!

  4. Sampeyan iso maca pikiranku! Iku misale jek sing ngerti akeh babagan iki,
    kaya-kaya sampeyan nulis buku utawa kaya mangkene. Aku mikir sampeyan bisa nindakake
    karo sawetara foto kanggo rada nggawa pesen menyang wanita, nanging
    iki blog gedhe. Reading fntastic.
    Aku bakal bali maneh.

    Aku mesthi bakal bali.

Ninggalake Komentar

e-mail Panjenengan ora bisa diterbitake. Обязательные поля помечены *