Nastya Rybka ora gelem ngakoni salah

В Таиланде, в курортном городе Патайя, начался судебный процесс против выходцев из Беларуси Александра Кириллова (известного как Алекс Лесли), Анастасии Вашукевіч (Насьці Рыбки) и еще шести граждан России и Беларуси, которых обвиняют в организации услуг сексуального характера. На первом заседании все подсудимые отказались признать себя виновными, несмотря на то по законам Тайлянду признание вины ведет […]

Read More & # 8594

Kementerian Sumber Daya Alam: ana emas, ora ana investor

Золото, медь, платину и урановые руды ищут на территории Беларуси. Уже определены участки, где есть проявления золота, платины и меди. Об этом по БелТА сообщил во время пресс-конференции заместитель начальника главного управления природных ресурсов, начальник управления по геалёгіі Министерства природных ресурсов и охраны окружающей среды Василий Колб. Поиски золота в Столбцовском районе Минской области проводились […]

Read More & # 8594

Komisi Eropa miwiti prosedur sanksi marang Hungaria liwat "hukum Soros" migrasi

"Komisi Eropah wis mutusaké kanggo ngirim menyang Pengadilan EU Kehakiman marang Hungary kanggo nglanggar aturan EU mbutuhake hukum migration timbal dados aturan karo Uni Eropah", - ngandika ing statement Komisi Eropah. Miturut wakil Komisi Eropa, saiki Budapest duwe rong sasi kanggo "ngilangi pelanggaran hukum Eropa". Yen iki ora rampung, Hungaria bisa dicabut hak kanggo milih ing Dewan [...]

Read More & # 8594

Lukashenko pindhah menyang Latvia

Ing preparation saka kunjungan kepala Belarus Alexander Lukashenko, Mentri Manca Edgars Rinkevics marang 19 Juli. Ing Riga, dhèwèké ngiras karo Menteri Luar Negeri Belarus Vladimir Makei, Belta ngandhani. Miturut menteri Latvian, salah sawijine topik ing wuwus yaiku nyiapake kunjungan bebarengan ing tingkat paling dhuwur. Taun iki ing Februari, Perdana Menteri Latvia nliti Belarus [...]

Read More & # 8594

Pisanan, nylametake sandera, - pakar ing kedadeyan ing Zaslavl lan laku donya

pakar keamanan Ukrainia Sergey Shaboўta pracaya yen Laka ing Belarus Zaslavl Njupuk saka KA ing latar bank lan Rajapati dheweke rama-hitter nuduhake tren internasional kanggo pertempuran Kadurjanan kuwi. "Sayange, likuidasi panyerang minangka varian pangembangan operasi khusus bisa ditindakake, lan iki ora bisa dianggep minangka acara sing unik utawa ora bener. Sampeyan perlu mangertos yen nalika [...]

Read More & # 8594

Pengacara: Sentsov katon luwih elek, dheweke pengin dirawat ing rumah sakit

Pengacara direktur Ukraina Oleg Sentsov Dmitry Dzinza dina iki ngunjungi klien ing jajahan kutha Labytnangi. Miturut pengacara, kondhisi sing luwih gedhe wis dadi luwih kuwat nalika kunjungan pungkasan pertandhingan. "Iku katon luwih elek tinimbang pungkasan wektu. Sangat pucet "- ngandika bab pengacara Sentsov, njlentrehake yen direktur" mlaku awake dhewe. " Miturut Dzinza, rong minggu kepungkur Sentsov [...]

Read More & # 8594

Skater tokoh Denis Tena ing Kazakhstan dipateni karo piso

Skater tokoh Kazakhstani Denis Tena tatu kanthi piso ing Alma-Ata, dheweke tilar donya ing perawatan intensif. Pemain sketsa Kazakh, Denis Ten, cilaka kanthi tatu ing pertarungan ing Alma-Ata, lan tilar donya ing rumah sakit. On skater nyerang wong-wong sing, miturut polisi, nyoba kanggo mbusak pangilon saka mobil, "Tenam Denys zaspetyya wong loro padha rakenal nalika nyoba kanggo nyolong mirrors [...]

Read More & # 8594

Muscovite karo mie ing kupinge nyusun tindakan tumrap penembakan wawancara Walikota Sobyanin. VIDEO

Seorang warga Moskwa, Sergey Kharitonov, nyelenggara rally ing wawancara televisi Mayor Moskwa Sergei Sobyanin. Video, ing ngendi dheweke narik Sobyanin ing kamera, ngadeg karo mie nyata ing kupinge, Kharitonov diterbitake ing Instagram. Sawetara jam sabanjure Kharitonov nutup halaman, banjur mbusak. 18 July Sobyanin mènèhi wawancara karo saluran TV 24 Moscow, sing dadi ibukota kantor ibukota. Sak obrolan, [...]

Read More & # 8594