Wit-Russiese sakemanne glo dat sakevernuf en kommunikasie belangriker is as onderwys

Om te word ryk, volgens verteenwoordigers van klein en mediumgrootte besighede, is meer nodig om praddpremalntsy, sakevernuf, kommunikasie. In veel minder opsigte - opvoeding, talent, ordentlikheid.

Die Sentrum van die Instituut vir Privatisering en Bestuur het die resultate van 'n studie van klein en mediumgrootte ondernemings voorgelê: wat het na die krisis verander, wat is die waarde-oriëntasies in besigheid.

Ondersteuners van markhervormings het veel meer geword as ondersteuners van staatsregulering (78% vs. 17%) - dit is die gevolgtrekking wat deur IPM navorsers gemaak is. In die afgelope jaar het klein en middelgrote ondernemings in 'n vinniger tempo ontwikkel as die ekonomie as geheel. Lenings het meer bekostigbaar geword vir verteenwoordigers van klein en mediumgrootte besighede.

Die tweede jaar in 'n ry is daar egter 'n afname in tevredenheid met die vlak van kwalifikasies, die opleiding van sy werknemers. Personeel word 'n skaars hulpbron.

Terselfdertyd het IPM-navorsers, wat die resultate van 'n opname van 405-verteenwoordigers van klein en mediumgrootte ondernemings, ontleed, tot 'n paar paradoksale gevolgtrekkings gekom. Die vraag is gestel: "Watter eienskappe is nodig om ryk te word in Wit-Rusland?"

In die eerste plek - pradpremalnasts, business grip (71, 6%).

Op die tweede - die beskikbaarheid van die nodige skakels (52,3%).

Op die derde werk kapasiteit (51,6%).

Die vierde is die verstand (45,2).

Op die vyfde geluk, geluk (38,6).

En slegs 26,6% van die respondente glo dat onderwys nodig is om rykdom te behaal.

Wat nodig is, is talent, ordentlikheid, selfs minder.

6,1% van die respondente glo: Om ryk te word, het jy onsedelikheid nodig.

Dasledytsa Daria Urban. Foto Paul Berasneva
Dasledytsa Daria Urban. Foto Paul Berasneva

"Waardes is die basis waarop alle aktiwiteite gebaseer is. Ons vertrou op watter waardes ons in prioriteit het, ons kies die vektor van ons aktiwiteit.

Ons sien dat die besigheid die regte verbindings verkies. Verder, hoe slegter die ekonomiese toestand van die onderneming, hoe meer mense kies die konneksie. Hoe beter die ekonomiese toestand van die onderneming, hoe minder sakemanne kies bande - hulle kies ordentlikheid, opvoeding, verstand.

Hoe meer suksesvolle mense, hoe meer hulle reis, hoe meer kies hulle morele faktore, "sê navorser Daria Urban.

svaboda.org

(Totale kyke: 168 Tyd, 1 besoeke per dag)

Deel dit met jou vriende. Versprei die liefde
Nuus

Ek is Olga Spiridonovna Buzova Ek werk in 'n span op die webwerf HienaLouca.com wat in Portugees beteken "mal hyena". Moenie vra waarom hulle so 'n naam gekies het nie, beter deur hul webwerf kyk, miskien sal jy die antwoord kry. En ek het niks te doen met die bekende ster "Instograma" en die deelnemer van "House 2" nie. Wel, en dat jy nie verveeld sou wees om na ons webwerf te kyk nie, sien die fotogalery met dieselfde Olga Igorevna Buzovaya. Stock Foto Op dieselfde plek vind jy baie interessante feite.

verwante Artikels

0 Kommentaar

Laat 'n boodskap

Jou e-pos sal nie gepubliseer word nie. Обязательные поля помечены *